Ifølge Disney vil oplevelsen sætte dig ind i et nyt multi-sensorisk Disney eventyr, hvor du vil blive nedsænket i verdens verdener og online spil med Wreck-It Ralph og Vanellope.

“Vores filmskapere og de fantastiske mennesker på ILMxLAB har samarbejdet om at bringe en utrolig hyperreal oplevelse for alle aldre til The VOID,” siger Oscar-vinder “Clare Spencer,” Ralph Breaks the Internet. “Vi kan ikke vente på, at folk bliver nedsænket i verdens verdener og online spil med Wreck-It Ralph og Vanellope.”

“På ILMxLAB er vi virkelig begejstret for fans til at” Step Inside Our Stories “ved at udvide vores prisbelønnede kreative samarbejde med The VOID over The Walt Disney Company. Sammen vil vi snart invitere gæster til andre elskede Disney-franchiser, hvor de kan udforske rige verdener, engagere sig med overbevisende karakterer, begynde at kæmpe op med hjertet og forkæle sanserne – opleve magien som aldrig før, “sagde Vicki Dobbs Beck, ILMxLAB Executive i Charge.

På Walt Disney World er den eksisterende VOID-oplevelse baseret på Star Wars universet placeret i Disney Springs. Star Wars: Hemmelighederne i imperiet forbliver tilgængelige i Disney Springs, når den nye ‘Ralph Breaks VR’ åbner.

Lanceringsdatoen for ‘Ralph Breaks VR’, placering og billettilgængelighed offentliggøres.