De fleste Walt Disney World besøgende ved, at der er langt mere til dette feriemål end bare forlystelsesparker. Walt Disney World Hoteller tilbyder spisesteder i verdensklasse, masser af sjove aktiviteter og nogle ekspertemner, der vil glæde dem, der viger ud over forlystelsesparker, hvad enten de rent faktisk bor på resorts eller ej!

I denne måned slutter Walt Disney World til et potentielt nyt hotel i nærheden af ​​Magic Kingdom, Disney’s Contemporary Resort abrupt afsluttes en gæstaktivitet, der har været tilgængelig i mere end 20 år, plus spisestue kommer til Disneys Wilderness Resort og Disney’s Caribbean Beach Resort forbereder sig til genåbne en fan-foretrukne spisestue i løbet af få uger!

1. Fort Wilderness indstillet til undergå ændringer på grund af nyt uanmeldt Magic Kingdom Hotel projekt

Ønsker fyrværkeri
Tidligere i år ryder rygter om et helt nyt Magic Kingdom-hotelprojekt, der angiveligt er dybt udviklet og eventuelt kan bygges over ruinerne af River Country. Og selv om det ikke er sagt eksplicit, ser det ud til, at nogle ændringer i forbindelse med dette projekt kunne ramme Fort Wilderness Resort and Campground i den nærmeste fremtid.

For det første ser det ud til, at den populære Mickey’s Backyard BBQ lukker senere i år, ifølge WDWMagic. Og interessant, nogle har også rapporteret, at Hoop Dee Doo Musical Revue også kan lukke for evigt senere i år på grund af dette projekt også, muligvis senere i år eller tidligt næste år.

Selv om dette projekt stadig ikke er bekræftet, har Disney tydeligt nedrivet og drænet River Country site, og med den bekræftede lukning af Mickey’s Backyard BBQ og rygter om Hoop Dee Doo Musical Revue, synes det sikkert at antage, at der sker noget her og vi kunne her mere om dette projekt så snart som næste år under D23 Expo.

2. Nyt udvidet Centertown marked for at genåbne på Disney’s Caribbean Beach Resort i efteråret

Selv om det har været under renovering i nogen tid, ser det ud som Old Port Royale på Disneys Caribbean Beach Resort vil endelig genåbne dette efterår, og vil have et nyligt udvidet Centertown Market. Designet som en indendørs street market-style hurtig service restaurant, vil det reimagined Centertown Market være fyldt med autentiske farver og detaljer inspireret af Caribien, med nogle smukke vægmalerier, som den ovenfor set.

Udover genåbningen af ​​Centertown Market spisesteder, vil dette efterår også se åbningen af ​​Sebastian’s Bistro, en let lille havfrue-tema restaurant, der vil tilbyde en menu, der blander latinske og caribiske smag, og vil have et indretning, der afspejler en tropisk strand hjem.

3. Artist Point at konvertere til Snow White karakter spisestue oplevelse

Artist Point, den populære deluxe spisestue på Wilderness Lodge vil tilbyde en ny “Storybook Dining at Artist Point” oplevelse, der vil omdanne restauranten til en fortryllende skovlignende indstilling inspireret af Walt Disney’s Snow White og Seven Dwarfs-film. Mens du spiser, vil gæsterne kunne møde Snow White, Dopey Grumpy, og endda The Evil Queen.

Gæster der spiser her, vil være i stand til at vælge fra en prix-fixe-menu, som omfatter delte forretter, et valg af individuelle belagte entrees og dessert. Ingen startdato er blevet givet til denne nye oplevelse, men Disney har bekræftet, at Storybook Dining at Artist Point vil begynde inden årets udgang.

Denne udvikling har sandsynligvis været i værkerne i et stykke tid og kan forklare, hvorfor restauranten Whispering Canyon tonede ned sin underskrift “shenanigans” tidligere i år, da dette hotel vil have en nøgle spisestue for dem, der ikke nyder trængsel og travlhed med karakter spisning

4. Watersportsaktiviteter tilbydes ikke længere på Disneys Contemporary Resort

Sammy Duvalls Watersports Center, der tilbød parasailing og andre vandsportsaktiviteter, er ophørt med aktiviteter i Walt Disney World, den 31. august. Denne meddelelse var meget overraskende, da dette selskab tilbød fritidsaktiviteter på dette hotel i over 20 år. Der blev ikke givet nogen grund til den pludselige ende af dette partnerskab, men gæster med fremtidige forbehold er nu blevet refunderet.