Siden 1982 har Walt Disney Worlds anden forlystelsespark Epcot fået fantasien gennem uddannelse og glimt i fremtiden. I det mindste var det EPCOT indtil de sidste par år. Fra begyndelsen af ​​2010’erne har IDCOT (nu Epcot) identitet flyttet væk fra uddannelse til mad, vin og et par spændinger. Med de nylige lukninger hos Epcot (Ellen’s Universe of Energy) og på Hollywood Studios (The Great Movie Ride og snart One Man’s Dream) er det klart, at ledelsen og fantasierne fra Walt Disney World bevæger sig i nye retninger i forhold til arven parken / parkerne har vist sig i årtierne. Selv om det fløj under radaren for en stor del af parken engangsgange og endda nogle faste, de sidste par år – og i stigende grad så i løbet af de sidste par måneder – Fremtidens innovationer er meget som Ellens dinosaurer, uddøde. 

Innovations (og den tidligere Wonders of Life pavillon, hjemsted for den engang populære Body Wars) husede nogle af de mest underholdende, uddannelsesmæssige og interaktive show tilbud på WDW. The House of Innovations (senere Vision House), Storm Struck, Hvor er ilden, Hvad er dit problem, og mere ramte en fantastisk balance mellem uddannelse og underholdning (ofte omtalt som edutainment). Nu er alt, hvad der er tilbage af fremtidens verden, Test Track, The Living Seas med Nemo og Friends, Mission Space (for nylig renoveret), Soarin ‘, Living with the Land og den ikoniske Rumskibs Jord. Næsten halvt så mange attraktioner eksisterer i forhold til blot fem år siden. I løbet af denne tid ændrede Epcot også sit officielle navn fra EPCOT til Epcot. Hvad er forskellen, spørger du? Oprindeligt var Epcot et akronym, der stod for den eksperimentelle prototype Community of Tomorrow. Med reimagination af parken gennem årene, og desuden bevægelsen væk fra uddannelse og fremtiden, ændrede parken officielt sit navn til Epcot (ingen akronym).

Selv om hver af disse lukninger kunne analyseres separat, afleder den lange og korte af den uddannelse for spænding og sprit. Og der er ikke noget noget forkert med det. Forlystelsesparker bør være spændende og tilbyde et bredt udvalg af mad og drikke muligheder! Men hvad gjorde Epcot unik blandt andre forlystelsesparker rundt om i landet, var den uddannelsesmæssige komponent. Meget som “filmens magi” og filmskab var essensen af, hvad der gjorde Hollywood Studios parken det var. Indførelsen af ​​de nye Guardians of the Galaxy-baserede tiltrækning i Future World (hmm … dette område af parken har sandsynligvis et nyt navn, nu jeg tænker på det), uden tvivl vil puste nyt liv ind i dette aftagende område af parken , men til hvilken pris ??? På plus side kan WDW endelig integrere Marvel-ejendommen i parkerne, men det vil erstatte en arv attraktion. Eftermæle. Det er et udtryk, du hører ganske ofte, når du taler om Disney og Universal Parker. Begrebet arv kan defineres som en mængde penge eller ejendom tilbage til en arving i en vilje. For forlystelsesparker er arv attraktioner de, der ofte åbnede på den første dag eller har opretholdt en tilstedeværelse i lang tid – så længe, ​​at generationer af mennesker nød dem. Voksende nostalgisk er en populær pseudoaktivitet på mange forlystelsesparker. Der er ingen kvantificerbare midler til at tildele en værdi til evnen til at opleve den samme attraktion med dine børn (eller nieces / nevøer / børnebørn), som du oplevede som et barn, men det er uvurderligt i et forlystelsespark eventyr. Når gamle attraktioner fjernes, dør evnen til at opleve barndomsnostalgi lige sammen med den.

En af grundene til, at det er vigtigt for Epcot at forny en ny identitet, er, at det var og stadig i et vist omfang bliver et museum af, hvad der engang var. Fremtidige verden plejede at være stedet at opleve nye teknologier og blive fascineret af det, vi nu kalder STEM (videnskab, teknologi, teknik, matematik). Da parken ikke holdt de sponsorerede attraktioner, der kom og opdaterede, tabte den den wow-faktor og blev langsomt tilladt at gå gennem dodo. Da Epcots uddannelseselement ikke blev styrket eller genoptaget, er det nødvendigt at gutte og genopbygge. Jeg kan ikke lade være med at tro, at der var plads på Epcot for både arven og de imponerende nye attraktioner, som nye og lange gæster kan opleve. Udover at tilføje nye attraktioner for at styrke Epcot’s tilbud, tilbyder den internationale Food and Wine Festival samt Flower and Garden Festival nu mere mad og drikke end nogensinde før – især Flower and Garden. Det er nemt at se, hvor parken bruger lejonandelen af ​​sit budget. Mad og alkohol har været en Epcot hæftning siden begyndelsen – der er få andre steder, man kunne opleve mad og drikkevarer fra hele verden uden behov for et pas. Men i årenes løb har parken trampet flere penge ind på festivalerne og har givet tiltrædelsestilbudene mulighed for at tåle på kuppen af ​​clos