Billund: Eventscenen i Legoland får over fire lørdage i september besøg af børnekendisserne fra tv-kanalen DR Ramasjang. Under overskriften September Shows vil gæsterne i alle aldre underholdt med tal og bogstaver af Hr. Skæg, høre Onkel Reje fortælle gakkede sørøverhistorier, danse med Motor Mille og hjælpe Kristian fra Ramasjang Mysteriet med at opklare mysterier.

– Vi glæder os helt vildt, hver gang vi afholder September Shows. Det er fantastisk at se, hvordan kunstnerne løfter stemningen med deres tosserier og skøre danse, og ikke mindst hvordan genkendelsesglæden lyser ud af børnene, som skråler med på sangene, de kender fra fjernsynet eller deres tablet, siger Pernille H. Steffensen, Event Manager i Legoland.

Gas på scenen

September Show indledes lørdag den 1. september kl. 13 og 15 med Hr. Skæg. Lørdag den 8. september – samme tider – kommer Onkel Reje. Lørdag den 15. september kommer Motor Mille og lørdag den 22. september Ramasjang Mysteriet. Efter de to forestillinger kl. 13 og 15 vil der blive uddelt autografer i 30 minutter. Mens gæsterne venter på showstart, underholder Legoland Characters på scenen med skøre udfordringer og sjove quizspørgsmål, hvor der vil være flotte Lego-æsker på højkant til deltagerne.