Siden begyndelsen af ​​april har den velkendte spanske forlystelsespark PortAventura endnu flere grunde til at besøge denne park i løbet af ferien på Costa Dorada. Nemlig et helt nyt afsnit kaldet; Ferrari Land med en kæmpestor 70.000 m² fuld af spænding, adrenalin og sjov. Oplev alle hemmeligheder bag dette legendariske italienske bilmærke og dets skaber Enzo Ferrari.

PortAventura
Forlystelsespark PortAventura i Spanien er en forlystelsespark for unge og gamle. Der er 6 verdener som Kina og Mexico med ikke mindre end 40 attraktioner for hele familien, herunder et stort antal rulleskøjter, der er egnede til ægte vådehjælp. Derudover er der daglige arrangementer organiseret, nyd de forskellige musikvisninger eller forestill dig selv i det vilde vest med Bang Bang-showet.

Ferrari Land
Oplev den virkelige F1 følelse med den spektakulære Red Force-rutsjebane på ikke mindre end 880 meter, og på ingen tid går denne rutsjebane 180 meter i timen på bare 5 sekunder til en højde på 112 meter. Disse data gør denne rutsjebane den højeste og hurtigste i Europa. Lidt mindre intens, men helt sikkert sjovt er Maranello Grand Race attraktion, ride en rigtig Ferrari i dette 570 meter kredsløb og føle sig som en chauffør. Velegnet til børn fra 1 meter.

For de små er SesamstraatAventura den pæneste del af parken helt dedikeret til deres tv-helte på Sesam Street. Super egnet til (unge) børn. Det magiske træ er centralt her, og dette land er tilgængeligt med tog, der forlader i begyndelsen af ​​parken. Hvis du vil have mere fornemmelse efter et besøg på Ferrari Land og PortAventura, kan du udvide dit ophold med et besøg i PortAventura Caribe Aquatic Park. En billet koster € 29, – og giver dig adgang til 50.000m² vandrengøring på alle tænkelige måder.