De er knyttet til tårnet, solen og selvfølgelig på alle fire mill vinger! Lysene på “Moulin Rouge” af “Eurosat – CanCan Coaster” er som stjerner – og mange af dem på ét sted. Når de brænder og udstråler, drejer sig om solen, tager hver en dig ind i den belgiske epok af Grande Nation og kærlighedsbyen. Opførelsen af ​​den røde mølle blev lavet om en nat. Afslutningen af ​​det franske fagområde nærmer sig, og 723 stjernerne viser vejen.

Fra broen over søen i det franske temaområde har du en blomstrende udsigt over “Moulin Rouge”
Fra broen over søen i det franske temaområde har du en blomstrende udsigt over “Moulin Rouge”
Selv om byggearbejdet, facaderne og stilladserne stadig noget dækker udsigten til det store billede, tager højdepunktet af året stadig mere konkrete former. Et slående skridt blev taget af Europa-Park med installationen af ​​den rubinrøde “Moulin Rouge” langs facaden foran “Eurosat – CanCan Coaster”. Efter at parken lukkede – da alle gæsterne var på vej hjem – gik håndværkerne til arbejde. De samlede de enkelte dele af stålrammen så vidt muligt på det nærliggende Mario Botta Square og transporterede dem derefter stykke til deres respektive placering og rejste dem til en samlet højde på 9,11 meter.

Snart vil de skinne og skinne – 723 lys på den røde mølle
Indtil natten blev skruet til facaden
Snart vil de skinne og skinne – 723 lys på den røde mølle
Indtil natten blev skruet til facaden
Møllen er opdelt i mange dele under udvikling og planlægning. Der var en “stålkonstruktion” samling, en “drev” gruppe, et hold der tager sig af møllen, et andet hold ansvarlig for dekorationsdelene. Endelig en gruppe med fokus på taget og et fokus på lyset. Slående på næsten alle dele: de mange lyskilder. Bedre sagt: LED pærer. På en af ​​fire vinger er der f.eks. 32 lys monteret på hver 3,25 meter lang. Det gør fire vinger: 128 pærer. Tårnet består af 490 spotlights og solen i midten har 105 lys. Enhver, der har lagt vægt på emnet at tilføje i matematik ved, at det er 723 lamper. Det er også mærkbart, at mange vinduer kan ses hele vejen rundt. Her er i alt 28, der pryder møllen. Selvfølgelig vejer det særprægede symbol også meget. For at være præcis er det 4,5 tons.

For mange, men stadig lidt mere vigtige, hvad er der under “Moulin Rouge”. Præcis: indgangen til “Eurosat – CanCan Coaster”. Håndværkerne arbejder stadig hårdt ved afslutningen. Projektet er komplekst, og det krævede kvalitetsniveau – som vi kender det fra Europa-Park – er højt. Men når tiltrækningen er endelig færdig og vil åbne i midten af ​​september, ikke kun de 723 stjerner ved den røde mølle i skumringen, men også adskillige par øjne for de besøgende på Europa-Park-glansen.