1 – Pak let.

Hvis du planlægger en halv dag eller endog en hel dag, er det vigtigt, at du pakker lys. Jeg anbefaler at bruge shorts eller bukser med lommer til at placere dine essentials. Det mest jeg vil anbefale at bringe er en lille kamera taske at bruge i stedet for dine lommer.

2 – Tag et kamera.

Fang dine nyoprettede minder og gentag dem igen og igen, når din dag eller ferie er færdig.

3 – Planlæg din dag.

Der er dage, hvor rejsen er sødere med spontanitet. Kortlægning af din dag er en god måde at sikre, at du er i stand til at nyde hver eneste må gøre vare. Rute din vej rundt i parken på forhånd ved at downloade et kort online eller på din telefon.

4 – kom tidligt derhen

Den tidlige fugl fanger ormen, du snooze, du taber … Nå ved du hvad jeg forsøger at sige. Det er det klassiske tip til enhver forlystelsespark i Florida, især alle fans af den berømte mus eller guiden.

5 – Gå i den langsomme sæson.

De bedste tider til at besøge Walt Disney World, Universal Orlando Resort eller de andre Florida parker er:

anden uge i januar
i slutningen af ​​februar
mellem den anden uge efter påske og ugen før Memorial Day
september
midten til slutningen af ​​oktober
anden til tredje uge af december

6 – Prøv noget nyt.

Kom ud af din komfortzone. Nyd en ny attraktion, show, drink eller foto-op du har haft på din forlystelsesparklist et stykke tid.

7 – Bring distraktioner.

Medbring bøger, blade, din telefon, en god podcast episode eller en god samtale starter til at have med en anden forlystelsespark fan i køen.

8 – Maksimere en hobby.

Få det bedste ud af en hobby som fotografering, smag nye retter eller journaling. Jeg har se folk på sociale medier med konti dedikeret til Disney ducks.

Andre har vendt sig til Disney for deres løbende lidenskab. Nogle hobbyer er specifikke for din personlighed og er en fantastisk måde at udvide dig selv på.

9 – spis alene

Spise alene er stadig lidt ubehageligt for nogle. Det er mere ubehageligt for mig at spise alene end at gå til en forlystelsespark alene. Ja, jeg ved, at det lyder skørt at se, da jeg elsker at tage på en hel forlystelsespark af mig selv.

Spise alene er en fantastisk måde at udvide madbaserede hobbyer som madture og madfotografering. Parkerne tilbyder også gode restauranter. De er forbedret fra normaliteten af ​​hotdogs, hamburgere, kalkunben og tragtkager.

10 – tag din tid

Dette er tidspunktet for dig at komme ind i de vinkler og krater, som forlystelsesparker har at byde på. Explorer butikker og gyder. Du kan endda nyde forskellige parader og viser, at du normalt ikke ville gøre i en større gruppe.

11 – Nyd en dejlig cocktail og en udsigt.

Jeg elsker kæmning en god cocktail og en stor forlystelsespark. Du kan nyde stemningen i at drikke en hånd og en rutsjebane bag dig. Du kan også gøre dette inde i en forlystelsespark.

Kanel Toast Crunch Cocktail Hogshead
Cinnamon Toast Crunch Cocktail Wizarding World of Harry Potter

12 – Vær sosial.

Du tror måske kun, at familier går til forlystelsesparker, men andre solo voksne park-hoppere mødes og går sammen. Det er et aspekt af solo theme park hopping de fleste mennesker ikke tænker på. Sørg for at bruge hjemmesider som MeetUp.com og linke op med folk i temaparkgrupperne.

13 – Tag billeder med tegn i parken.

Dette kan virke lidt barnligt, men det er faktisk en temmelig cool ting. Jeg kender folk, der går alene, bare for at lave karakterbilleder. Tegn linjer kan være lange og anses for vigtige som en faktisk attraktion.

14 – Beslut om en destination.

Bestem hvilken park du vil prøve på dit eventyr. Jeg vil sige, at dette tip er meget vigtigt. Det hjælper med at gøre dig mere begejstret end nervøs, fordi du er i ferieplanlægningstilstand.

En af mine yndlingsparker at gå alene er Epcot. Hvis du er en første timer, vil det være svært for mig at give dig en anbefaling på hvilken park for at starte din første solotur. Jeg skulle vide, hvad slags ting du kan lide at gøre, hvilken by vil du være i, og hvor længe?

15 – Hold kontakten med dine elskede eller nogen der er tæt på dig.

Sikkerhed i solo rejser bør altid være øverst på din prioritetsliste. Forlystelsesparker er helt sikkert sikre steder at være, især her i Florida. Strammere sikkerhedsforanstaltninger er også blevet tilføjet til temaparkprotokollerne.

16 – Gør en speciel temapark tur.

En fantastisk solo tur til enhver temapark goer er nøglerne til Kingdomtour. Det tager dig på en grundig bag-the-scenes tour af Magic Kingdom.

VIP-oplevelsen er også en mulighed og giver dig en tilbundsgående rundvisning i hele Universal Studios.

Busch Gardens byder på så mange ture, som mange mennesker ikke kender til, herunder en Keeper for Day tour. Du kan henvise til Complete Busch Gardens Tampa Bay Gui