Vi reserverede og kørte der, og det var meget nemt at finde.
Parkeringspladsen er meget velorganiseret og vi blev vist hvor man skulle parkere og kunne se hvor vi måtte gå som parkeringspladsen ligger lige ved siden af ​​mødestedet.
Masser af personale til rådighed for at vise vejen og hvad de skal gøre.

Du viser dit reservationsskema på billetkontoret og indsamler dem, så gå gennem sikkerhed og ind i korridorerne, der fører til en cafe, toiletter og derefter køen hvor du starter turen.

Fil forbi cupbourd under trappen til et biografområde med en lille snak og derefter gennem til et siddeområde med en biografskærm med kort visning og derefter ind i hovedstuen hvor du bliver tilbage til at tur rundt på din egen tid. virkede aldrig virkelig for overfyldt som de synes at lade så mange ind ad gangen. Vi gik ud af skoleferien dog og midt i ugen.

Den første vejledning, der gjorde en lille snak, var fremragende, men den anden dame i den store hall talte alt for hurtigt og jeg fik ikke meget af hvad hun sagde.

Jeg vil sige dette er en voksen og ældre børn attraktion for at være ærlig.
Der var masser af små børn rundt og naturligvis også skoleture derhen, men jeg føler ikke mange hænder på ting at underholde de små, men jeg kan være forkert.

Vi nød virkelig at kigge rundt og rekvisitter og sæt var fantastiske. Der er en massiv model af Hogwarts meget tæt på slutningen, og det var fantastisk.

Vi tog vores egen mad og spiste det i cafe nok omkring halvvejs rundt.
Jeg tror, ​​at maden er dyr, men hvis du vil have det hele behandle og opleve så gør det. Fødevarer kiggede ok men virkelig kan ikke garantere for det. The butterbeer var virkelig rart og butterbeer iserne ser super ud. Igen kostede prisen temmelig stejl. Med omkostningerne ved indrejse og fotografering i de særlige områder kunne du se på en smuk krone, men prøv og gør det hele du kan. Oplevelsen er dejlig.

Jeg vil bestemt anbefale dette sted og ville besøge igen hvis jeg får chancen. Fabelagtig men pas på, hvis du vil stoppe og studere og læse … Jeg føler, at du ikke kunne nyde det som en voksen, hvis du virkelig har små børn med dig.