Jeg opholdt sig i 2 dage og en nat på Holiday Resort. For mig var indgangen gebyrer helt ok, men vi var også en gruppe. Parken selv har meget cool rollercoasters og andre kølige rides. Men jeg ville kun gå der med børn fra 10-12, ellers ville det ikke være det værd. Mange rides er kun fra 10-12. Og selvfølgelig skal du se på hvilken dag du går. Jeg er fra Bayern, så jeg gik 30,8 til 1,9, fordi de andre allerede var vendt tilbage til skolen. Ventetiden var ok, den første dag var den gennemsnitlige halv time, så sammenlignet med lidt. Den anden dag regnede det, hvilket var godt, fordi der næsten ikke var noget, og de fleste forlystelser ville have endda i regnen.

Så vi måtte vente på blæksprutte en gang kun 3 minutter. Rullebanerne var også meget gode, efter den store løkke og begrænse du har hovedpine, men det er det værd. Så mine tips:
– se på vejret, helst på 15-20 grader, der er sandsynligvis mindre på gang
– På udkig efter en god dag ud, helst uden for feriesæsonen
– planlægge i hvilken rækkefølge du går hvor (ellers vil du løbe for evigt)
– Rides og boder lukker klokken 17.00, selvom parken er åben til kl. 18.00. Så start i tide

Hav det sjovt i parken